Hartelijk dank voor uw bericht! 

Wij nemen z.s.m. contact met u op

Bel direct:

Stuur een e-mail:

Locatie:

De Brink 116
9723AM, Groningen

agsdi-house-padlock

Advies

Samen met de architect direct met de klant in gesprek over de mogelijkheden om de woning intelligent te maken. Hiervoor wordt een netwerkplan, een verlichtingsplan, een Domotica plan en een compleet advies gemaakt, met een bijbehorende offerte over de kosten.

Installatie

Samen met de installateur afstemmen welke Domotica en ICT geïnstalleerd worden, door de installateur.  De draadloze hardware zal door Slimme Villa geplaatst worden. Deze hardware wordt door Slimme Villa aangesloten/ afgestemd op het hart en brein van de woning. 

agsdix-fas fa-code

Programmeren:

Slimme Villa zal alle hardware configureren, programmeren, kalibreren, beveiligen en automatiseren, zodat u kunt vertrouwen op een werkend intelligent systeem in u woning. 

 

agsdix-smt2-person-pin-circle

Personaliseren:

Slimme Villa zal luisteren naar de klant en samen met de klant de lifestyle wensen van de bewoners doorlopen, om de Slimme Villa correct af te stellen. Hiervoor zullen nieuwe scripts/ programma’s geschreven worden, want iedereen is uniek en heeft zijn eigen manier van leven. Daarbij houden we rekening met alle jaargetijden/ seizoenen en controleren we of de woning zich juist aanpast aan het leefgedrag van de klant. Het is noodzakelijk om dit het eerste jaar te monitoren en de opbouw van intelligentie, leren hoe het huis bewoond wordt, te waarborgen.  

agsdi-padlock

Service:

Slimme Villa zal de klant een service contract aanbieden waarbij alle Domotica en ICT geüpdatet wordt wanneer noodzakelijk en waarbij onderhoudt zal plaats vinden van de technologie/ hardware, die geplaatst is in de woning.