Slimme Service

Wij automatiseren en personaliseren uw woning
Bekijk de Slimme oplossingenContact

Wat doet een Smart Home Architect?

Een Smart Home Architect ontwerpt de technische plannen om uw woning Slim te maken. Dit plan en advies wordt gemaakt op basis van de functionaliteiten die u nu en later in uw woning wilt. Uw wensen worden vertaald naar een tekening om alle componenten een juiste plek in de woning te geven, zoals:

  • Domotica installatie
  • Wifi installatie
  • Server installatie 
  • Beveiligingsinstallatie
  • Verlichtingsplan 
  • HVAC integratie
  • ICT plan
  • Internet of Things plan

Onze werkwijze

agsdi-house-padlock

Advies

Een compleet technisch advies voorzien van prijzen, tekeningen en technische specificaties. 

Installatie

Het aanleggen van alle technologische hardware.

agsdix-fas fa-code

Programmeren

Het activeren en koppelen van alle hardware en de interoperabiliteit programmeren.  

agsdix-smt2-person-pin-circle

Personaliseren

Smarthome comfort optimaliseren door uw woning te leren wat uw lifestyle is en uw wensen zijn. Zo geniet u van het  Smart Living comfort. 

agsdi-padlock

Service

Slimme Villa biedt u de service aan om uw woning up to date en altijd beveiligd te houden. 

agsdi-house-padlock

Advies

agsdix-fas fa-code

Programmeren

Installatie

agsdix-smt2-person-pin-circle

Personaliseren

agsdi-padlock

Service

Service van Slimme Villa

Wij starten op het moment dat u plannen heeft voor een nieuwe woning, verbouwing of renovatie. Wij luisteren naar uw wensen voor een slimme, comfortabele, luxe woning. Wij maken vervolgens een technisch advies met alle informatie over wat er nodig is, zodat uw architect of aannemer daar rekening mee kan houden. Vervolgens brengen wij alle benodigde hardware in en sluiten dit professioneel op elkaar aan; zowel de sensoren, technieken, als server krijgen de juiste plaats in huis. Wanneer alles geïnstalleerd is begint het programmeren en personaliseren van het systeem. Dit personaliseren gebeurt in overleg met u. Het systeem wil van u weten wat uw wensen zijn en wij zullen het voor u programmeren. Na de initiële oplevering bieden wij u een service contract aan, voor aanpassingen en updates. Zo zult u altijd kunnen genieten van uw slimme, comfortabele, luxe woning en kunt u rekenen op onze service.

 

Service van Slimme Villa

Of u nu een nieuw huis laat bouwen, gaat verbouwen of alleen renoveert, iedere woning kan slim gemaakt worden. Wij luisteren naar uw wensen om uw woning slimmer, comfortabeler en luxer te maken. Van uw wensen maken wij een technisch advies en realiseren dit op professionele manier. De intelligentie programmeren wij in uw woning op basis van uw lifestyle. Zo past uw slimme woning zich aan op uw woon gedrag. Slimme Villa biedt u een service contract en zal het systeembeheer op zich nemen zodat u onbezorgd van uw intelligente woning kunt genieten.

Vraag een gratis advies gesprek aan

Wij sturen graag een expert langs

N

Veiliger wonen

N

Duurzamer wonen

N

Passend aan uw lifestyle